Not a Bug Connection Issues - 8/4

Discussion in 'Browser Issue Archive' started by Deathcrystal, Aug 4, 2015.

  1. Deathcrystal

    Deathcrystal Guest

    Game will not load for me or a friend on a Driod, got in for a minute and than disconnected before even getting through my msges
     
  2. Lady Hawk

    Lady Hawk Axeman

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    107
    Likes Received:
    12
    The game seems to be down for me as well.
     
  3. Lady Hawk

    Lady Hawk Axeman

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    107
    Likes Received:
    12
    I am in now. :)
     
  4. jpex20

    jpex20 Berserker

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    431
    Likes Received:
    65
    Thank you for your comments DC and Lady Hawk. This connection issue isn't believed to be a bug. The developers are doing some work right now, and that could be what is causing the problems.

    If they persist even past today, let us know. We'll investigate it differently from there.
     
  5. Lady Hawk

    Lady Hawk Axeman

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    107
    Likes Received:
    12
    Thank you for your reply jpex20. :)
     
  6. ExeSr

    ExeSr Spearman

    Joined:
    Aug 19, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Issue: Connection loss every 3 to 5 mins (NOTE: Random times ~ Random Days)
    Server: Huniade (us0w4.twx @ this time)
    Browsers used: IE -Edge - Chrome - Waterfox (Same issue)
    Internet connection: Ping times good - No latency - No packet loss - 103 MBs Down 32 MBs Up
    UTM (Universal Threat Management) System: No Firewall issues
    Windows 10 Laptop - x64 - 8 Gig Ram - AMD Quad core APU
    ALSO ON Windows 10 Desktop - x64 - 16 Gig Ram - FX800 series 8 core CPU
    Please let me know if you need any further info, tracerts, etc.
     

Share This Page