Village List

Discussion in 'Browser Issue Archive' started by valhalla123, Oct 13, 2015.

  1. valhalla123

    valhalla123 Spearman

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    I work a lot with the village drop down list, especially for farming. It becomes very annoying when you scroll thru a list of 50+ villas and the list will randomly jump to the top and have to scroll back thru again to get to the group of villas being worked.

    Also it would be really nice to have the list display completely on the left side of the screen....
     
  2. jpex20

    jpex20 Berserker

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    431
    Likes Received:
    65
    I'm having troubles recreating this.

    Is it something that happens everytime? Or is it a random jump?
     
  3. valhalla123

    valhalla123 Spearman

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    It is like the list will "refresh" randomly and jump to the top. So in your testing make sure you have at least 30 villas loaded.
     
  4. valhalla123

    valhalla123 Spearman

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Also I am running Win 10 and Chrome...
     
  5. jpex20

    jpex20 Berserker

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    431
    Likes Received:
    65
    Is there a certain amount of time you need the list open before this happens, or is it almost instant when scrolling?

    My initial recommendation is to clear your browsers cache and see if this still occurs.
     
  6. valhalla123

    valhalla123 Spearman

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    As long as you have enough to have to scroll the list, like now I am at 86. Have already tried clearing the cache and happen on both of my PCs. Have the developers look at what would cause the list to "refresh" or "reload".
     
  7. jpex20

    jpex20 Berserker

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    431
    Likes Received:
    65
    Unfortunately, I cannot seem to recreate this issue. Have you tried using a different browser to see if that helps?
     
  8. valhalla123

    valhalla123 Spearman

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    Yes, I have since tried IE with no real improvement. Can you try your testing over a slower link, say 1-2mbs which would be closer to my environment. Again this seems to be related to "refresh" or "updating" of the list.
     

Share This Page