Fixed Terrible lag - all US worlds - all browsers

Discussion in 'Browser Issue Archive' started by coolmite, Feb 4, 2016.

  1. coolmite

    coolmite Guest

    The title says it all. I am experience terrible browser lag in all US worlds. I've tried multiple browsers, restarting, and clearing cache. Nothing seems to help. Many others are reporting this in game as well.
     
    KingDann likes this.
  2. schlager7

    schlager7 Spearman

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3
    Just [osting to agree. Haven't even been able to get past main page... buttons for individual worlds rarely load.
     
  3. KingDann

    KingDann Swordsman

    Joined:
    May 13, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    4
    very true. i thought the lag was only on us12 but i can't even login on my other worlds acts. pls fix this asap so we can play the game again
     
  4. coolmite

    coolmite Guest

    Heh, so what was lag for the past day or so has turned into me not being able to log in at all on any US world for the past half hour.
     
  5. kndea

    kndea Axeman

    Joined:
    Sep 1, 2015
    Messages:
    107
    Likes Received:
    16
    Clicked to build a wall level on US6 and it took about 15 minutes for it to register that I'd clicked. Was emailing when I suddenly saw it pop up in queue in the background. Thought it'd completely frozen and was finishing emails before I intended to restart my TW2 page.
     
  6. Coolnite7

    Coolnite7 Paladin

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    869
    Likes Received:
    167
    We do apologize and believe the problem is corrected. If you are experiencing this issues still please contact us via support. We'll be happy to look into the issue you are having.
     
  7. schlager7

    schlager7 Spearman

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3
    At the time you posted that, you were correct. Ran mostly well for the rest of the evening, but is really slow to load (when it DOES load) again today.
     
  8. epinaut

    epinaut Guest

    I can't even log into the servers, so consider yourself lucky.
     
  9. I was getting frustrated with the lag was just clicking at things to try and get something to move' I ended up losing/using 40 crowns pressing the resource package "free daily re-roll button" which had a 2 or 3 minute lag yesterday and a 20 second lag today. Support just said tough cookies
     
  10. nighthawk7

    nighthawk7 Spearman

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    Lag is back and as bad as ever. Started yesterday and its still extremely bad this morning. It really is unplayable like this.
     
  11. GamingFreeeze

    GamingFreeeze Berserker

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    421
    Likes Received:
    85
    Which browser are you running? I have experienced no such lag.
     
  12. nighthawk7

    nighthawk7 Spearman

    Joined:
    Jun 3, 2015
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    Everyone in the tribe is complaining about it as well. Doesn't matter which browser I'm on or iphone or Ipad or a different internet connection. Lag is horrible.
     
  13. dreginkt

    dreginkt Axeman

    Joined:
    Dec 5, 2015
    Messages:
    106
    Likes Received:
    40
    The lag has made the game almost completely unplayable today. I've tried all my browsers. Most of the tribe is complaining too... someone even mentioned going back to playing CIV5 LOL. Can you guys please look into this issue? Is this a capacity thing because the kids had me up at 0600 when there was no lag but as soon as 0800 rolled around its been hellish and now unplayable. Thanks!!
     
    abazin likes this.
  14. abazin

    abazin Guest

    It become hard to play with such lag(
     
  15. Coolnite7

    Coolnite7 Paladin

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    869
    Likes Received:
    167
    Working with system admin right now to as they look into the issue.
     
  16. GamingFreeeze

    GamingFreeeze Berserker

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    421
    Likes Received:
    85
    Thanks Coolnite
     
  17. Coolnite7

    Coolnite7 Paladin

    Joined:
    Oct 18, 2014
    Messages:
    869
    Likes Received:
    167
    Our tech support are currently looking into the issue and trying to determine why some are experiencing this. It seems to be random as I have tried myself under a few accounts to reproduce the lag and cannot do so. However we will continue to monitor this and you guys continue to experience this please post screenshots so that I can send to our tech support so they can also determine where to look and possible login from those that are experiencing this.
     
  18. wowzy

    wowzy Spearman

    Joined:
    Feb 8, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Any update? The game is pretty much unplayable with the way the lag is now.
     
  19. patinator

    patinator Spearman

    Joined:
    Feb 8, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    having the same issue. Been a problem ever since 1.41 was installed.
    rebooted. tried 3 different browsers...chrome...IE...Firefox. Nothing makes a bit of difference.
    I have pinged other servers such as yahoo and google with <20ms response. This proves it's not my internet.
    I realize it's not the same thing but when I ping tribalwars2.com i get over 200ms lag. No other commercial website gets even close to that kind of terrible lag.
     
  20. patinator

    patinator Spearman

    Joined:
    Feb 8, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    since 1.42 was installed things seem to be back to normal.
     

Share This Page